Links


Belarus-Hviderusland


Denne webside er lavet for dem der ønsker viden om Belarus, eller som påtænker at besøge landet. Du finder informationer om samtlige seks regioner.

Samt oplysninger om visum, registrering og sundhedsforsikring mm.LinksPå denne side kan du se links til websider vi anbefaler at besøge.


Har du spørgsmål angående Belarus-Hviderusland efter at have besøgt og læst denne side anbefales det at klikke på nedenstående links: RUBIN-FORUM 

RUBIN-FORUM er Danmarks nyeste, største og bedste forum.


Forummet vejleder folk med spørgsmål omkring rejser, visum, dating, familiesammenføring, opholdstilladelser, forsikring mm.


Det er også muligt at læse om de forskellige lande mod øst. Idet de tre store lande, Rusland, Ukraine og Belarus hver har sin webside på forummet, imens alle de andre SNG lande er samlet under en webside.

Forummet tilbyder et helt nyt tiltag, idet der findes et indbygget chat funktion.Velkommen til foreningen Ægteskab Uden Grænser


17 år er gået...og deres forening kæmper stadig.

De kæmper for retten til kærlighed på tværs af landegrænser og nationaliteter.


De kæmper for at få mere anstændighed i den danske udlændingedebat. Og de kæmper mod den stigende racisme og mistillid i samfundet.

Hvis vi ikke havde verdens strengeste udlændingelov, hvis ikke så mange forelskede par hver eneste uge bliver tvunget til udlandet pga udlændingeloven, hvis loven var indrettet til at hjælpe i stedet for at hindre, så ville der ikke være brug for deres forening.


I dag er de endnu mere nødvendige, end da de startede.


Babushka Shop er en webbutik som har hovedsæde i Holstebro.

Det er kun muligt at købe online igennem webbutikken.


MATRYOSHKA betyder kone, hvor imod BABUSHKA betyder bedstemor.


BABUSHKA (MATRYOSHKA) er en traditionel Russisk trædukke - med et antal mindre forskellige dekorerede dukker indeni. Babushka`en (Matryoshka`en) har gennem flere generationer været et Russisk symbol på moderskab og frugtbarhed. Idag og som det har været i flere hundrede år, gives Babushka`s (Matryoshka`s) som gave ved fødselsdage, dåb, barsel, bryllup, fester og til nye studenter. Det betyder nemlig held og lykke, når man giver eller modtager en Babushka dukke (Matryoshka dukke). De er håndlavet efter traditionelle unikke metoder. De er fremstillet af det fineste Russiske birketræ ( hvidbirk) eller lindetræ, som er håndmalet og lakeret. Alle Babushka`s (Matryoshka`s) er derved helt unik og har et håndlavet særpræg.


Minsk Nightlife er en webside om ting man kan lave om aftenen.


Websiden er ret omfattende, og her kan man få hjælp til udlejning af lejligheder, og taxi/limosine service mm.


Oversigt over restauranter, kaffebar, casino, strip clubs, bars and pubs og night clubs. Her er desuden billeder fra de enkelte steder, så man kan fornemme atmosfæren.


Siden er ret omfattende, men er på engelsk.
Private Guide, stiftet februar 2006 arrangerer rejser og sørger for visum og invitationer til det tidligere Sovjetunionen, nabolande og Mellemøsten. De arrangerer både grupperejser og individuelle rejser for private og firmaer.

Private Guide arrangerer rejser og rundture for både enkeltpersoner og grupper, hvor de skræddersyer turen efter jeres specifikke ønsker.

De tilbyder også forskellige ture, hvor de har tilrettelagt et forløb, der giver deres gæster mulighed for at komme rundt og opleve nogle af de mange ting, som udgør essensen af netop dette lands eller denne regions kultur.

De sørger for visum og invitation til de lande, der kræver det.

Også selvom du ikke bestiller rejsen gennem dem.

Aktuelle Veksel Kurser

USD


2,078

EUR


2,450

RUB


3,138