Hoteller i Minsk


Belarus-Hviderusland


Denne webside er lavet for dem der ønsker viden om Belarus, eller som påtænker at besøge landet. Du finder informationer om samtlige seks regioner.

Samt oplysninger om visum, registrering og sundhedsforsikring mm.Hoteller i MinskHvor skal man bo


Åbningen af tre store hoteller i de sidste 18 måneder, har forvandlet markedet i Minsk. Der har altid været masser af hoteller, men der har sjældent været meget valg i form af faciliteter. Denne nye udvikling sammen med renoveringen af nogle hoteller fra sovjet tiden betyder, at rejsende nu reelt har et valg. Hoteller kan groft inddeles i tre kategorier:


• Premium:    En standard hotel med alle de tilhørende faciliteter, som du ville forvente.

• Mid-range:  Grundlæggende men rene og funktionelle.

• Budget:       Bedst undgås, medmindre du har tidligere erfaring med hoteller i det tidligere Sovjetunionen.


De angivne priser er taget fra hotellets hjemmeside, hvis der er en. Jeg anbefaler, at du konsultere disse, da priserne kan ændres. Alle de steder, der er forbundet i dette afsnit har engelsksprogede sektioner.

I hver post har jeg beskrevet hotellets beliggenhed, og noterede attraktioner og nyttige faciliteter, så du ved lidt om det område, du kunne bo i. Disse opslag vil altid være mere præcis end beskrivelserne på hotellets web-sites, hvoraf de fleste synes, at placere dem selv i centrum, uanset virkeligheden.

Ud for hvert hotel er et billede til højre. Man kommer ind på hotellets webside, ved at klikke på billedet.Premium HotelsHotel Victoria ****

Prospekt Pobediteley 59 (Проспект Победителей 59) www.hotel-victoria.by

Priser: Single fra 365.000 br / $ 170 Doubles fra 470.000 br / $ 220


Åbnede for lidt over et år siden. Dette er et en fremragende 4-stjernet hotel med hviderussiske standarder. Hvert værelse er med air-condition, wi-fi, satellit-tv, minibar og et pengeskab. Faciliteterne omfatter en sauna og swimmingpool og nogle værelser er handicapvenlige.

Der er ikke så meget omkring hotellet, men Victory Park er lige på tværs af gaden. Et perfekt sted til en gå tur. Dette sted er lidt for langt væk fra centrum, hvis du ønsker at komme rundt til fods, men masser af busser og trolleybusser passere her. Om natten kan du fordele bruge en taxa, da busserne er mindre hyppige.


Hotel Europe *****

Internatsionalnaya 28 (Интернациональная 28) www.hoteleurope.by

Priser:. Single € 265 Doubles fra € 310


Dette fine gamle historiske 5-stjernet hotel har alt, du ville forvente for de priser, herunder en swimmingpool, tyrkisk bad og faciliteter til handicappede. Hotel Europa er et verdensklasse hotel designet til den kræsne rejsende, der søger privatliv, personlig service og fremragende kvalitet. Hotellet tilbyder overnatning, og omfatter 67 rummelige og luksuriøse værelser.

På Hotel Europa finder du alt hvad du behøver for et behageligt ophold: rummelige værelser, en fin restaurant, en hyggelig bar, et wellness-center med swimmingpool, sauna og fitness center, to konferencelokaler med plads 70 og 25 personer, mange tjenester og underjordisk parkering i centrum af Minsk!Beliggende i hjertet af byen mellem Prospekt Nezavisimoti og Nemiga, dette er uden tvivl den bedste placering i byen. Stort set alt er inden for gåafstand.

Hotel President *****

Engelsa 13 (Энгельса 13)http://president-hotel.by http://www.president-hotel.by

Priser: single fra $ 280, Doubles fra $ 330


Prisen inkluderer: Indkvartering, skatter, registrering, morgenmadsbuffet, Wi-fi Internet, kabel tv, swimming pool og fitness center. Højeste niveau af service, dejlige komfortable værelser, samt et rigt udvalg af restauranter, virksomheds lokaler, herunder et luksuriøs rund hal og kongressal til 600 personer, giver mulighed for store arrangementer på højeste niveau, og gør hotellet " President Hotel "til det førende business hotel i Republikken Belarus.

Hotellet ligger i hjertet af byen, og placeret bag præsidentens administration. Tæt på nogle af de mest populære restauranter og barer, og inden for gåafstand af jernbanestationen, hvis du ikke har for meget bagage. Gorky Park er lige nede ad vejen, hvis du har lyst til en aften gåtur.
Hotel Minsk ****

Prospekt Nezavisimosti 11 (Проспект Независимости 11) www.hotelminsk.by

Priser: Single fra $ 150, Doubles fra $ 200.


Renoveret til megen anerkendelse for fem år siden, for at blive Minsk første 4-stjernet hotel. Den generelle opfattelse er, at faciliteterne er fine, men samlet lidt over-priced. Prospekt Nezavisimosti er det eneste hotel der ligger lige i begyndelsen af Independence Avenue med udsigt over pladsen Independence Square. Det er i byens centrum, og alt er inden for gåafstand, herunder banegården. Den hurtigste og nemmeste måde at komme hertil fra stationen hvis det regner, er at følge metroen. Find metro stationen i den underjordiske passage ved banegården. Køb en polet, og fortsæt med at gå igennem platformen, og forlad den i den anden ende, og gå mod udgangen. Dette vil bringe dig ud i Independence Square og hotellet er på tværs af firkanten til højre. Der er en anden underpassage til at tage dig under pladsen til hotellet.

Hotel Renaissance****

Dzerzhinsky Avenue 1, Minsk.  http://www.marriott.com/hotels/hotel-information/travel/mhpbr-renaissance-minsk-hotel/

Priser: Singler fra $ 170, fordobles fra $ 200


Et af de bedste hoteller i Minsk med upåklagelig service, førsteklasses bekvemmeligheder og fin restaurant.

Dette hotel er det ideelle mødested med 10 konferencelokaler og unikke Grand Ballroom for op til 550 personer

Hotellet er det nyeste i Minsk, og er her fra 2014.  Der er et busstoppe lige ud for hotellet, og man skal blot tage tre stationer, for at befinde sig i hjertet af centrum af byen.

Der er trådløs internet på hotellet.


Crowne Plaza Minsk *****

Kirova 13 (Кирова 13) http://www.cpminsk.com/

Priser: single fra € 200, fordobles fra 250 €


Crowne Plaza er den første internationale hotel kæde til at ankomme til Minsk. Konstrueret efter vestlige forhold, hvilket også gør, at hotellet er første valg for mange turister og forretningsfolk.

Lige overfor hotellet ses Dynamo Minsk Stadium. Af andre seværdigheder tæt på hotellet kan nævnes Belarussisk National Kunst Museum og Mikhailovski Square. Der er fem minutters gang herfra til Prospekt Nevavisimosti og banegården.


Mid-range


Hotel Planeta***

Prospekt Pobediteley 31 (Победителей 31) www.hotelplaneta.by

Priser: Singles from122, 900br / $ 61 Doubles fra 135.800 / $ 73


Traditionelt et populært hotel. Dette blev betragtet som en af de bedre hoteller i byen for nogle år siden. Men tiderne har ændret sig, og en bedre kvalitet er tilgængelig, men priserne her er konkurrencedygtige.

Hotellet har tradition for at huse internationale sportshold, som er kommet til Hviderusland til et sports arrangement.

Hotellet ligger ca.10 minutters gang fra centrum. Det tager 10 minutter at gå til Frunzenskaya Metro Station.


Hotel Belarus, ***

Starozhevskaya 15 (Сторожевская 15) www.hotel-belarus.com

Priser: Singler fra € 46, Doubles fra € 62


vis det er et værelse med  udsigt du er på jagt efter, så se ikke yderligere. Dette hotel 22 etagers bygning, der ligger på en bakke, og tilbyder en spektakulær udsigt,.Især er restauranten på øverste etage, et besøg værd, selvom det er bare for en drink. Dette sted bevarer en vis aura fra sovjettiden, især receptionen, som i øvrigt har wi-fi. Værelserne er temmelig komfortabel, og jeg har aldrig hørt nogen klager fra de mange mennesker, der har boet her.

Det er en fem minutters gåtur igennem de anlagte haver til Prospekt Pobediteley, eller en 10 minutters gåtur langs floden bredden til den gamle bydel. Der er aldrig nogen mangel på taxier udenfor. Hvis du vil til en natklub, mens du er i byen, behøver du ikke at gå langt. Et af de bedste er Westworld Club, som er knyttet til hotellet.Hotel Yubileynaya ***

Prospect Podetiteley 19 (Проспект Победителей 19) http://www.yhotel.by/en/

Priser: Singler fra $ 82 Doubles fra $ 106 en ekstra $ 10 per værelse med aircondition.


Et populært valg med mange udenlandske besøgende. De fleste værelser er temmelig komfortabel, selvom blå vægge og appelsin gardiner i en del af værelserne, ikke kan være i alles smag.

Der er fin udsigt fra hotellet. Af seværdigheder tæt på, kan nævnes det mindesmærke hvor 5000 jøder blev henrettet. Samt sportspaladset. En del gode restauranter er at finde i nærheden af hotellet.

Nemiga metro station er en 7-8 minutters gang væk. Det er på denne station man finder det smukke mindesmærke over tragedien der skete, hvor 53 mennesker blev dræbt. (læs mere under fanebladet Metro i Minsk).Hotel Orbita***

Pushkina 39 (Пушкина 39) http://www.orbita-hotel.com/eng

Priser:. Singler fra € 50, Doubles fra € 56


Orbita" Hotel er et moderne hotel med komfortable værelser. Et stort udvalg af udbudte værelser giver dig mulighed for at foretage et valg, som vil svare til dine ønsker og humør. Hotellet indeholder også: restaurant, pizzeria, barer, skønhedssalon, solarium, sauna, business-center, "U Admirala" kasino og "Laguna" natklub.

Hotellet er beliggende i den vestlige del af Minsk i 15 minutter kørsel fra byens centrum. Men hotellet lige ved Pushkinskaya Metro station. Så det er faktisk mere praktisk end nogle mere centrale hoteller, som ikke er så tæt på metrostationer, og derfor involverer flere gåture. Omkring bagsiden af hotellet finder du et lokale råvarer marked, en biograf og natklub og et is-hockey stadion.
U Fontana***

Amuratorskaya 4 (Амураторская 4) http://www.ufontana.com/english

Priser: singler fra $ 58, fordobles fra $ 82


Et af de bedste små hoteller i Minsk. Hotellet tilbyder 18 komfortable og hyggelige værelser : Suite, Superior, Standard og enkelt værelser, der er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, som henvender sig til at bo for forretningsrejsende, familier med børn, og dem der blot kom for at besøge hovedstaden. Komplekset tilbyder gratis parkering for gæster. Dette lille hotel er en smule gemt væk, og der er umiddelbart ikke nogen nævne værdige seværdigheder i nærheden. Derfor vil det heller ikke være muligt at finde nogle taxier udenfor, hvilket gør, at du bliver nødt til at bestille en i receptionen.

Budget
Hotel Sputnik ***

Brilevskaya 2 (Брилевская 2) www.en.sputnik-hotel.com

Priser: Singler fra $ 33, Doubles fra $ 45


Ingen dikkedarer her, som afspejles i prisen, men det er for nylig blevet renoveret.

Alle værelser på hotellet er indrettet med gratis toiletartikler, kabel-/satellit-tv og varme. Samtlige værelser har walk-in skab, seperat toilet og skrivebord med stikkontakt.

Hotellet er ikke centralt beliggende, da det ligger på den forkerte side af jernbanelinien. Den bedste måde at komme ind i byen er, at tage en bus et stop til Metro statioen Insitut Kulturi, og så tage den ind til centrum af byen.

Den store bygning på pladsen overfor hotellet er Railway Workers House, som er et lille museum dedikeret til historien om de hviderussiske jernbaner. Det huser også to butikker som sælger frimærker, postkort og andre samleobjekter. Ved siden af dette er en lille café, Nistru. Bag Railway Workers House er et gammelt sovjetisk damptog, en dejlig fotomulighed.


Hotel Tourist ***

Partizansky Prospekt 81 (Партизанский проспект 81) http://www.hotel-tourist.by/en/#c

Priser: Singler fra 53.000 br fordobles fra 80.000 br


Hotel Tourist er et komfortabelt femten-etagers bygning beliggende på en af de vigtigste færdselsårer i Minsk .

Det er et temmelig grundlæggende hotel, men har alligevel det meste du har brug for. Hvis du har et stramt budget, er dette sted et godt valg.

Beliggende i den sydøstlige del af byen og lige ved Partizanskaya metrostation, hvilket er omkring 12 minutter fra centrum. Metrostationen har en underjordisk indkøbscenter, men områdets hovedattraktion er den statsdrevne Hviderusland stormagasin i fem etager.


Express

Privokzalnaya 4 (Привокзальная 4)  (hotellet har ingen webside).

Priser: single og double fra $ 50


Lige ved siden af banegården, finder man et af de få sovjettiden hoteller, der ikke har undergået nogen omfattende renovering i de seneste år. Som sådan får du hvad du betaler for. Hvis du ankommer i Minsk med tog, og du bare har brug for et billigt sted at sove, så er det ideelt. Men det er sandsynligvis bedst at gå videre, medmindre du har mange års erfaring som turist i USSR. I det tilfælde kan du kan blive temmelig sentimental.

Du kan betale omkring $ 20 for en seng i en dobbelt eller tredobbelt og dele det med fremmede. Denne pris inkluderer morgenmad, men ikke registrering. Alternativt kan du få en enkelt plads til dig selv (delux kvalitet) med en bruser, TV og køleskab til omkring $ 50 (alle tv-stationer er i russisk), eller en dobbelt deluxe værelse til omkring 75 dollar.

Personalet taler ikke engelsk. Den bedste måde for en udlænding at få et værelse, er simpelthen at kigge forbi. Hvis du ankommer , og ønsker at spare penge og være i en central placering, dette er muligvis den bedste løsning i Minsk.